Haal de winter in huis!

De koude wintermaanden komen er weer aan. Wat is er dan fijner om je woonkamer om te dopen tot een heerlijk warm plekje!

Seizoenen

Voor elk seizoen zijn er leuke of nuttige accessoires voor in huis. In de lente worden er vaak kleurrijke lentebloemen in huis geplaatst. In de zomer komen er praktische zaken in huis zoals horren tegen de muggen. En dan gaat men de tuin opvrolijken, omdat zij hier vele uren doorbrengen. In de herfst komen de herfsttakken in de vazen en verzamelen kinderen kastanjes waar ze de mooiste creaties van maken. En dan komt de winter. Dit is een van de gezelligste seizoen van het jaar.

Winter

In de winter is het ontzettend gezellig om overal kaarsjes neer te zetten en ’s avonds aan te steken. En als je een openhaard hebt, moet je die ook zeker aansteken. Het is heerlijk om dan op de bank, samen onder een dekentje, tv te kijken of een mooie film. Wat hapjes en glühwein mogen hier dan uiteraard niet bij ontbreken.

Feestdagen

In de winter vallen ook een aantal erg leuke en gezellige feestdagen. Neem nou Sinterklaas. Als je kleine kinderen hebt, is het ontzettend leuk om samen met hen de woonkamer te versieren en op deze manier Sint en Piet welkom te heten. De kinderen zullen dit erg spannend vinden.
Na Sinterklaas volgt uiteraard kerst. Dit is voor veel mensen een van de gezelligste periodes van het jaar. De kerstboom wordt in huis gehaald en deze wordt kleurrijk versierd. En ook de rest van het huis wordt versierd. Maar niet alleen binnen wordt het versierd, ook buiten worden er lampjes in de bomen gehangen en aan de gevel van het huis komen ook mooie lampjes te hangen. Wat een gezelligheid!
En na deze gezellige dagen volgt ook nog Oud & Nieuw. Dit is bij uitstek een hele gezellige avond. Vaak wordt deze avond met vrienden en / of familie doorgebracht. En ook dan wordt er gezorgd voor gezelligheid in huis door middel van kaarsjes, lekkere hapjes en natuurlijk champagne.Als de feestdagen voorbij zijn, gaan we weer richting de lente. Maar zo ver is het nog lang niet. Eerst is er nog genoeg tijd om lekker onder een dekentje op de bank te genieten van een mooie film!Fijne winter allemaal!

Winter

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *